• Şht. Adem Yavuz Sokak No:5/14 Kızılay / ANKARA
  • 03124303066

Sophos Intercept X Advanced Protection (Antivirüs, Antispy, Crypto Blocker) Ankara Bayisi

Günümüzde gelişen ve gittikçe de gelişmekte olan teknoloji ürünlerinin iş dünyasındaki önemi oldukça büyüktür. Bugün teknolojinin hızına ayak uydurmayan büyük çaptaki firmalar bile kendi sektör ve piyasalarında güç ile itibar kaybetme riski ile karşı karşıyalar. Bu tür kurumların geride kalmalarına neden olan en önemli faktör, günümüzün teknolojisini kullanmamalarıdır demek yanlış olmaz. Tabi bu şirketlerin tersini yapan, yani teknoloji hızına ayak uyduran crypto blocker) ankara bayisi gibi firmaların sayısı da çoktur.

Sürekli rakiplerinden bir adım önden giden, profesyonel ve doğru olarak gelişmiş teknolojinin antispy ürünü gibi kaliteli ürünler sunan Ankara teknoloji ürünleri bayisi, yerinde saymayan, kendinin sürekli yenileyen ve teknoloji hızına ayak uyduran firmalardan bir tanesidir.

Sophos ıntercept x advanced protection

Teknolojinin en yeni ve kaliteli ürünlerinin satış hizmetini sunan Ankara bayisi,
müşterilerin sorununa çözüm üreten, müşterileriyle beraber hareket eden ve bu hizmeti satış bayisi politikası durumuna getiren uzman satış ekibi ile büyük kurumlar ile beraber pek çok yere sophos ıntercept x advanced protection (antivirüs ve benzeri ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor.

Bu Ankara satış bayisinin en belirgin özelliklerinden bir kaçı şöyle sıralanabilir; müşterilerinin güveni ile memnuniyeti çerçevesinde büyümek, gelişen teknolojinin sıkı bir takipçisi olmak, en kaliteli ürünleri satışa sunmak, müşterilerine ürünlerin bilgisini eksiksiz vermesi ve kaliteli hizmet politikası ile kendini gün be gün daha da geliştiriyor olmasıdır. Bundan dolayı da şuan Ankara bayisi, kısa bir sür zarfında sadece Ankara ilinde değil, Türkiye genelinde de tanınan bir satış bayisi durumdadır. Sonuç olarak Ankara satış bayisi, müşterilerine teknolojinin en gelişmiş ürünlerini hizli, güvenilir ve kaliteli bir hizmet ile satışlarına devam etmektedir.

Sophos Intercept X Nedir?

Son dönemlerde pek çok firmanın kabusu haline gelen fidye zararlı yazılımlarının kullandığı dosya ve güvenilir işlemle ile aynı anda yapılan bazı şifrelemeleri önlemeye yarayan gelişmiş bir teknoloji ürünüdür. Aynı zamanda Sophos Intercept X, firmaların bu tür sorunlarını çözümü ile zararlı yazılımı engellemesinin yanı sıra CryptoGuard dosyalarını da güvenilir eski durumuna getiriyor.

Devamı

Sophos Firewall Satış Merkezi

Türkçe de ‘Güvenlik duvarı’ manasına gelmekte olan firewall, giden ve gelen ağ trafiğini güvenli bir şekilde yönetmek için tasarlanmış pek çok kuralı yazılımın da barındıran bir güvenlik sistemidir. Gelen ve giden trafiği yöneten firewall hem yazılım tabanlı hem de donanım tabanlı olabilmektedir.
Firewall çalışma prensibi olarak gelen ağlar ile giden ağlar arasın da bir engel oluşturmaktadır. Pozitif bir yapıda ki kontrol modeli ile ağ kaynaklarına doğru oluşan erişimi denetlemektedir. Böylece firewall için bazı ağ trafiklerine izin verirken bazılarını ise reddeder denebilmektedir.

Firewall’a neden ihtiyaç duyuldu?

Firewalllar en basit tabiri ile sorunların sızmasını bir sonraki aşamada da yayılmasını engelleyen bariyerler olarak adlandırıla bilinmektedirler. Büyük yapılara sahip kuruluşların eski sistemlerini terk edip yeni istemci server tipine geçmeye başlamasından itibaren sunucuların denetlenmesi çok önemli bir konu haline gelmiştir. Bin dokuz yüz seksenlerin son dönemlerin de yani firewalldan önce ACL’ler kullanılmaktaydı. Bu sistemler yalnızca hangi ip adresinin ağa bağlanıp bağlanmadığını kontrol eden sistemler olarak göze çarpmaktaydılar.

Günümüz de internetin yaygın bir hale gelmesi ile bu ACL tipi sistemlerin internetteki kötü amaçlı yazılımları engellemekte yetersiz kalabildiği görülmektedir. Bu sebep ile yeni güvenlik önlemlerine ihtiyaç duyulmuş böylece firewall güvenlik yazılımları tasarlanmıştır.

Firewall türleri nelerdir?

Firewall türlerinin ilk başın da paket filtrelemeli firewalllar gelmektedir. Eski sayılabilecek firewalllar bir paket filtresi gibi iş gören tip teki yazılımlar olmaktaydı. Bir paket iletişimi sırasın da protokol, kaynak, protokol gibi daha öncesinden belirlenmiş olan bilgiler kontrol edilmekteydi. İzin sağlayamayan paket doğrudan uzaklaştırılmaktaydı.

Bir sonra ki firewall ise ‘durum denetlemeli firewall’ idi. Tüm bağlantıları kayıt altında tutan bu firewall türü ilk olarak bin dokuz yüz kırk dört senesin de tanıtılmıştır. Bir başka firewall türü ise ‘Uygulama katmanı filtrelemeli firewall’ olarak sayılabilmektedir. Serverlar üzerinde ki uygulamaları koruyabilen bu firewall ilk olarak bin dokuz yüz doksan dokuz yılında ortaya çıkmıştır. Tüm bunlar le birlikte Proxy firewall da firewall türleri arasın da kendisine yer bulmaktadır.

Bahsi geçen firewall türlerinin tamamına ya da bazılarına sophos firewall satış merkezi aracılığı ile ulaşıla bilinmektedir.

Devamı

Sophos Firewall Ankara Bayisi

Çoğu firewall ürünü birden fazla modül ya da ekran boyunca kurulum yapma ve politikalarını yönetme istemektedir. Ancak Sophos, aynı ekran üzerinden tüm kullanıcıları yönetme, izleme, sıralama, filtreleme ve network politikalarını düzenlemeye izin veren güçlü birleşik bir politika sunmaktadır. Basit kullanımının yanı sıra ileri derece koruma sağlar. Sophos XG güvenlik duvarı ağ üzerinde bulunan zararlı yazılım kaynağını bulur ve ağda bulunan zararlı yazılım bulaşmış cihazın diğer kaynaklarla erişimini kısıtlar. Bu özellik Sophos Security Heartbeat teknolojisi ile kullanıcılarına sunulmaktadır ve Sophos endpoint ve güvenlik duvarı arasındaki durumu kullanıcı ile paylaşır.

Sophos Firewall Avantajları Nelerdir?

1- Standart cihazlar üzerinde bulunan yüzlerce rapor çeşidi ile, kullanıcıların ağ üzerinde neler yaptığı tam olarak öğrenilebilir. Ayrıca bir araca gerek kalmadan yerel olarak depolanan detaylı raporlar alınabilir. Ayrıca “Kullanıcı Tehdidi Bölümü (User Threat Quotient)” raporlar ile hangi kullanıcının ağ güvenliğini tehlikeye attığı gösterilmektedir.

2- Tek koruma ile çok daha fazlası elde edilmektedir. Security HeartbeatTM, e-posta anti-virüs, komple web application firewall, şifreleme ve DLP’yi de içeren ek özellikler ile beraber tüm yeni nesil firewall özellikleri alınmaktadır. Hiçbir ek donanıma ihtiyaç bulunmamaktadır ve hiçbir ek ücret ödenmemektedir.

3- Çok sayıdaki güvenlik duvarını basitçe yönetme imkanı sunar. Sophos merkezi firewall yönetimi, Sophos UTM v9.x, SF-OS ve Cyberoam OS cihazları ile Sophos iView raporlamasını birleştirmek mümkündür.

4- Gereksiz karmaşayı yok edecek biçimde tasarlanmış ara yüzü sayesinde IT güvenlik uzmanına gerek kalmadan da güçlü özellikleri kullanmaya olanak sağlamaktadır.

5- Ön tanımlı politika sablonları, kullanıcıların Microsoft Exchange, SharePoint gibi yaygın uygulamalarını korumalarına izin verir. Tüm gelen/giden firewall kuralları ve güvenlik ayarlarını otomatik olarak ayarlar.

6- Rakiplerinin aksine, ister donanım ve yazılım isterse varsayılan seçilsin, kullanıcılara ayrımcılık yapılmaksızın tüm ürün portföyünde aynı özellikler sunmaktadır.

7- “Sophos Kullanıcı Tehdidi Bölümü (UTQ)” göstergesi, kullanıcı davranışlarında eyleme geçirilebilir istihbarat sağlayan essiz bir özelliğe sahiptir. Güvenlik duvarları her bir kullanıcının internette gezinme alışkanlığını ve faaliyetlerindeki risk eğilimli davranışlara sahip kullanıcıları tespit etmek için gelişmiş tehditleri algılayabilir.

Sophos firewall ankara bayisi , Sophos bakım satış ve lisanslama imkanı sunmaktadır. Size en yakın bayiyi bularak Sophos Firewall korumasına sahip olabilirsiniz.

Devamı

Firewall – Güvenlik Duvarı İle Verileriniz Güvence Altında‎

Yeni nesil koruma programı olarak adlandırılmaktadır. Yeni nesil teknoloji ile birlikte zararlı içerik ve sistemleri de gelişmektedir. Bu zararlı içerik ve yazılımlara karşı alternatif sorunsuz ve tam korumalı güvenlik duvarları olarak gelişmişlik seviyesi üst noktada olan ve sürekli kendi iç dinamiklerinde hızlı reaksiyon ve hareketliliği ile birçok kurum, kuruluş ve özel sektörlerin kullanımına sunulmaktadır.

Günümüz teknolojisinde bir e-mail, telefondan ya da bilgisayardan, kablosuz uzaktan bağlantı yolları ile birçok tehlikeli içerik ve sistemleri yazılımlara, programlara ve diğer özel dosyalarımıza hasar veya dosyaların silinmesi ve çökmesine sebebiyet verebilmektedir. Bir noktadan bütün veri dolaşımında ki hareketliliğe, hareketliliğe neden olan yazılım ve sistemlerin koruması ile pazarda özellikleri ve işlevi açısından en çok tercih edilenler arasında bulunmaktadır.

Gelişen Yazılım ve Güvenlik Sistemi

Bu destekleyici ve Koruma içerikli iç yazılımları sayesinde her türlü zararlı içerikleri daha ilk seviyede taraması sonucunda ya da tehlike unsuru olabilecek bütün yazılımları yok etme konusunda anlık, hızlı ve kalıcı çözümler üretmektedir.
Kullanıcılar, kendi teknolojik ürünlerinin başına gelebilecek en büyük sorun olarak korumasız ve güvenlik duvarı olmayan cihazlardır. Firewall, sosyal medya ve diğer internet araçları üzerinden güvenli, sorunsuz ve tehlike anında hemen çözüme kavuşturması konusunda çok yönlü yazılım ve destekleyici sistemleri tercih etmektedirler.

firewall – güvenlik duvarı ile verileriniz güvence altında‎ ve kişisel verilerin, dataların, kurum ve kuruluşların en gizli bilgilerin her aşamada bir şifreleme sistemi ile zararlı içerikler karşısında hızlı ve kalıcı pratik çözümler önerileri sunan yapıya bürünmektedir.

Rahat ve Hızlı Ulaşım

Sadece zararlı içerikler değil kullanıcıların zararlı olduğunu düşündüğü internet veya veri tabanlı birçok yazılım, siteler, programları sistem içerisinde tanımlaması ile engelleyebilmektedir. Firewall, bir korumanın dışında kişilerin kişisel bütün verilerini saklama ve paylaşma imkanı da vermektedir.
Firewall birçok kurum ve kuruluşlarda tercih edilmeleri arasında kurumsal imaj ve gizlilik unsuru içerisinde barındırmaktadır. Kurumsal veya kişisel olarak en çok tercih edilme sebepleri olarak;
– Kullanıcıları tarafından yönetilmesi ve yönetici atamalarına imkan veren,
– Destekleyici alt yazılım ve sistemleri ile uzak masaüstü erişimini engelleyemeye izin vermektedir.
– Devlet kurun ve kuruluşlarında güvenlik duvarı firewall sayesinde kullanıcılara sınırlı yetki atayabilir ve kontrolü sağlanabilir.
– Firewall güvenlik duvarı sayesinde daha hızlı, kaliteli ve zararlı içerikleri engelleyen bir internet deneyimi yaşatabilmektedir.
– Firewall güvenlik duvarı, sınırlama ve filtreleme ile sistem üzerinde ki hiçbir cihazını kullanmasına izin vermez.
– Kurum, kuruluşlar veya özel sektörde ki kullanıcılar dışında veya dışardan 3.şahıslar ile müdahale edilmesine geniş ve tek elden kontrol sayesinde izin vermemektedir.

Devamı

Kurumsal Bilgisayar Bakım Anlaşması

Güvenlik açısından kurumsal bilgisayar bakım anlaşması yaptırmalısınız. İster yazıcı, tarayıcı ve bilgisayarda çözümün yapılması gerektirdiği zaman mutlaka kurumsal bilgisayar bakım anlaşması başlarken ilk önce müşteriler tarafından analiz edilir. Rapor hazırlanır ve daha sonra şirket tarafından sürülür. Kurumsal bakım anlaşması için sağladığı hizmetler, virüs güncelleme, tarama, yedekleme işlemi, ağ kurumları ve bağlantı destekleri de sağlamaktadırlar. Kurumsal bakım anlaşması periyotlar için de bakım ve onarım işlemi yapmaktadır. Kablosuz ve kablolu ağlarda bu hizmeti kapsar. Her türlü sorunları çözümü ve müdahalesini yapmaktadır. Bakım anlaşmasının kapsadığı hizmetler, bakım, servis desteği ve bir kaç koruyucu ile takip edilerek arızaya onarım işlemi yapılır. Kurumsal bakım anlaşmasına başlamak için ilk önce görüşmeler belirlenir. Sonra ise bilgisayarlar analiz yapılır ve bu konu hakkında bilgi verilir. Takip edilen süreç başlanır. Bu durumdan sonra da ekip incelenir ve onaylanır. Aynı zaman da hızlı bir şekilde de cevap alacağınızdan kesinlikle emin olabilirsiniz. Müşteri hizmetleri için de yedek cihazlara da bakım karşılanmaktadır. Kurumsal bilgisayar bakım anlaşmasının süresi bir yıldır. Kurumsal bilgisayar bakım anlaşması şirket büyüklüğüne bakılır bir de on kişilik bir ekip tarafından toplu çalışma yapılır. Bu sayede bilgisayarınız her zaman daha güvenli ve daha da hızlı bir şekilde çalışmasını sağlamış da olacaksınız. Bunu yapmak sizlerin elindedir. Sitemize girerek de daha çok bilgiyi alabilirsiniz.

 

Devamı

Bilgisayar Servis Hizmeti İçin Arayınız

Bilgisayar çağının yaşandığı günümüzde, bilgisayar servisi hizmeti veren firmaların sayısı hızla artış göstermiştir. Bu firmaların birçoğu sizin isteklerinize cevap verememektedir. Cihazlarınızı güvenli ellere teslim etmek en doğal hakkınızdır. Bunun bilincinde olan bilgisayar servisi firmamız sizlere en uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Yılların tecrübesi ile prensiplerinden ödün vermeyen firmamızın müşteri potansiyeli en üst seviyelere çıkmıştır. Bilgisayar servisi firmamız uzman her türlü belge ve ruhsata sahip, uzman kadrosu ile hizmetlerine devam etmektedir. Bilgisayar servisi olarak yerinde servis hizmeti veriyor, gerekli durumlarda cihazınızı servisimize alıyoruz. Ücretsiz arıza tespiti sonucunda sizlere arızası ve ücreti hakkında bilgi veriyoruz. Onayınız olur ise tamir işlemini gerçekleştirerek en kısa zamanda teslim ediyoruz. Bilgisayar servisi olarak ana kart tamiri, ekran kartı tamiri, klavye sorunları, ağ kurulumu, monitör tamiri, veri kurtarma, bakım anlaşması vb tüm sorunlarınıza çözüm getirmekteyiz. Bilgisayar servisi olarak veri kurtarma hizmetimizi gizlilik içinde vermekteyiz. Bu konuda müşterilerimizin güvenini kazanmış olmanın gururunu taşımaktayız. Kurumlar ve şirketler yararına verdiğimiz bakım anlaşması hizmetimiz en çok tercih edilen hizmetlerimiz arasında yer almaktadır. Bilgisayar servisi firmamız yedek parça değişimi ve satışını da çok uygun fiyatlarla sunmaktadır. Firmamız marka ve model ayırmaksızın A dan Z ye her tülü sorunlarınızda yanınızdadır. Kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla alacağınız güvenilir bir firma arıyorsanız,  bilgisayar servisi firmamız en doğru adres olacaktır.

Devamı

Ankara Bilgisayar Şirketleri

Eğer sizde Ankara ilimizde ikamet ediyor ve bir bilgisayarınız varsa ve de bilgisayarınız başınıza problem açmış ise hiç vakit kaybetmeden verdiğimiz telefon numarasından bizi arayın. Gerekeni biz yapalım ve sorunu yerinde çözelim. Yaptığımız serviste garanti ve müşteri memnuniyeti başarımız vardır. Uygun servis ücreti ile sorununuzu biz çözüyoruz. Eğer memnun kalmazsanız ve sorununuz çözülmezse hiç bir ücret talep etmiyoruz. Firmamız Ankara bilgisayar şirketleri arasında lider ve öncü bir firmadır. Bugün git yarın gel veya problem yaşadığınız bilgisayarı kucaklayıp zahmet çekmenizin önüne geçmek için bu hizmeti size sağlıyoruz. Ve amacımız müşteri memnuniyetidir. Tecrübeli teknik eleman kadromuz ve sonuç odaklı problem çözme tekniklerimiz ile her türlü sorunun üstesinden gelmekteyiz. Eğer ki yaşadığınız bilgisayar problemini çözemezsek sizden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Hizmet anlayışımızın temelinde yerinde servis olmaktadır. Sizlerin zahmet yaşamaması ve zaman kaybetmemesi için bu hizmeti size sağlıyoruz. Bu alanda Ankara bilgisayar şirketleri arasında rakipsiz bir firmayız. Bu konuda çok iddialı ve hızlıyız. Talebinizi takiben çok kısa bir sürede size ulaşıyor ve anında probleme müdahale ediyoruz. Güler yüzlü personellerimiz size her konuda yardımcı olmaya hazır bir durumdadır. Bilgisayarınız için tüm teknik destek hizmetleri için bizi arayın ve siz rahatınıza bakın. Uzman ekibimiz sizin gözleminizde problemi çözsün. Tüm bilgisayar hastalıkları için tedavi merkezi firmamızdır. Bize verdiğimiz numaralardan her an ulaşabilirsiniz.

 

Devamı

VPN Firewall Çözümleri

VPN Firewall Çözümleri, olası internet sanal saldırılarına karşı önlem alan bir yazılım şeklidir. Güvenlik kurumsal şirketler için en önemli kavramlar arasında yer alıyor. Önemli bilgiler gerek ağ kullanıcıları gerekse ağ dışındaki bireylerce paylaşılırken bu özel bilgiler sanal saldırılara uğrayabilmektedir. Özellikle yoğun çalışan bazı sektör kurumları için bu tehditlere karşı önlem alınması çalışmaların devam etmesi için çok ama çok önemlidir. Yoğun çalışılan bu kurumlarda olası bir aksaklık büyük iş kayıplarına, öncelik gerektiren çalışmaların sekteye uğramasına neden olmaktadır. VPN Firewall Çözümleri genelde Https erişimine izin verildiğinde şirket ağlarının bu kanaldan gelecek tehditlere karşı güvenlik bileşenlerinin kontrol edilmesini sağlamaktadır. Böylece kurumlar bu güvenlik duvarı sayesinde yerel ağlarda bulunan verileri diğer ağlardan gelebilecek saldırılara karşı koruyabilmektedir. Verdiğimiz bu hizmet sayesinde kurumlar iç ve dış ağ trafiğini diledikleri kurallar çerçevesinde denetleyebilmektedirler. Aynı donanım ve ağla birlikte çalışan birden fazla bilgisayar arasındaki veriyle birlikte dış internet trafiği arasındaki denetim bu çözüm paketiyle karşılanabilmektedir. Bu noktada güvenlik ve verinin korunması anlamında şirketlere pratik ve hızlı çözümler sunan firmamız, aynı zamanda hizmetin maliyeti ve kalitesi konusunda da farklı avantajlar sunmaya devam etmektedir. Verinin korunması, işlenmesi ve ona ulaşılabilmesi konusunda hassas olunmasının gereklilik olduğu günümüzde firmamızdan her konu hakkında detaylı bilgi alabilir, dilediğiniz güvenlik paketini satın aldıktan sonra satış sonrası destek hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz.

Devamı

Server Satış

Büyük şirketlerin, bankaların ve genellikle kamu kurumlarının kullandığı server kurulumu veri kaybetmenizi önlemektedir. Öncelikle server kurulumu, bilgisayar ortamındaki verileri ve istenilen programları kullanıcılara ulaştıran yazılım ve donanımlardır. Firmamız server kurulumu ile kaybetmek istemeyeceğiniz verileri hem bu sistem hem de diğer ek sistemlerle korumaktadır. Firma olarak sadece server kurulumu ve server satış  yanında satış sonrası da periyodik bakım hizmeti sunmaktadır. Server kurulum hizmetimizi aldığınızda verileriniz için endişelenmenize gerek kalmamaktadır. Disk ya da güç kaynağında oluşabilecek bir problemde yedek disk ya da yedek güç kaynağı devreye girerek veri kaybınızı en aza indirerek ve hatta hiç veri kaybınız olmadan bu problemi atlatabilmenizde çok büyük bir yardım sağlayacaktır. Ayrıca firmamız server satış sonrasında verdiği bakım hizmetiyle de oluşabilecek bu tür problemleri önceden çözebileceği gibi hiçbir problem yaşamadan bu sistemimizi kullanmaya devam etmeniz için sizlere hizmet vermeye devam etmektedir. Kaliteye önem veriyorsanız, doğru yerdesiniz. Firma olarak hem kaliteli hem de uygun fiyatlarla server kurulumunu sizlere sunmaktayız. Dilerseniz, server satışı için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Kaliteli, güvenilir ve uygun fiyata server kurulumu hakkında her türlü bilgiyi kurulum konusunda uzman kadromuz ve daima güler yüzlü olan personellerimizden alabilirsiniz. Verilerinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İstediğiniz program ve bilgisayar verileriniz istediğiniz şekilde size sunulmakta ve sonrasında takibi sağlanmaktadır. Firma olarak kendimize güvencimiz tam ve eminiz ki sizde satış, kurulum ve sonrasındaki bakım hizmetlerimizden memnun kalacaksınız.

 

Devamı

Bios Yazılımın Silinmesi

Bios bir bilgisayarın direk olarak beyni denecek bir kısmıdır. Öyle ki bilgisayarınızda yapacağınız değişiklileri genel olarak bios yardımı ile yaparsınız. Mesela bilgisayarınızı herhangi bir sebepten dolayı formatlama ihtiyacı duyduğunuz zaman bunu bios yardımı ile gerçekleştirebilirsiniz. Sadece format için değil yeni bir işletim sistemi yükleyeceğiniz ve güncelleyeceğiniz zaman da bios sizin işinize yarayacaktır. Ve Bios Yazılımın Silinmesi sizi bu açıdan çok büyük bir sorunun içine sokacaktır. Ancak bu sorundan bizim profesyonel ve kaliteli yardımımız ile uzaklaşabilirsiniz.

Çünkü bios yazılımının silinmesini bilgisayar konusunda çok ileri derece de bilgisi olmayanlar çözemezler ve bunun yanı sıra öyle sanıldığı kadar kolay bir çözümü yoktur. Son derece dikkatli olmak ve doğru adımlar ile ilerlemek gerekir. Bu yüzden Bios Yazılımın Silinmesi durumunda kendinizi riske atmadan en uygun yollar ile bizim yardımımızı alın ve bu sorunu tamamen ortadan kaldırıp bilgisayarınızı istediğiniz gibi kullanmaya devam edin. Artık Bios yazılımı sorunu sizlerin gözünü korkutmasına ve sizi bilgisayarsız bırakmasına izin vermeyin.

Devamı

Bilgisayar bakım onarım

Hayatta, hayatınızın pek çok alanında yoğun olarak kullandığımız bilgisayarların da tıpkı diğer eşyalarınız gibi bakıma ve onarıma ihtiyacı vardır. Bilgisayar bakım onarım için yanıldığımız konu bozulmasın beklemek oluyor. Dayanacağı en son seviyeye kadar kullandıktan sonra nihayet hard disk, ekran kartı, işlemci gibi ana parçaları yandıktan sonra da ya bilgisayarı değiştirmek zorunda kalıyoruz ya da gereğinden fazla masraf yapmak zorunda kalıyoruz.  En başından kullanım koşullarına dikkat edeceğimiz bilgi işlem cihazlarımız aşarı ısıdan, nemden, tozdan ve güneşle direk temastan korumalıyız. Garantisi olmayan bilgisayarlardan ve ya markasız toplama parçalardan da uzak durmalıyız. Bu tür parçalar bozuk olmayan diğer parçalara da zarar verecektir. Öte yandan bu işte sizi yalnız bırakmıyoruz. Bilgisayar bakım onarım yaparken hem hasarını onarıyoruz hem de yaptığımız işin garantisini veriyoruz. Dilerseniz virüs tarama programları, yeniden kurulum Windows programlarının son sürümlerini cihazınıza yüklerken; monitör bakımı harici ekipmanlar klavye, hoparlör ve benzeri gibi parçaların da hem yenilenmesini hem de bakım onarımı iş bize ait. Bilgisayarınızı kullanırken korumanızı sağlayacak püf noktaları da sizinle paylaşıyoruz. Bakım ve onarımını periyodik aralıklarla yaptırdığınız cihazınızı uzun yıllar kullanabilirsiniz. Bu işlemi yaptırırken zamanınızın bol olduğu dönemleri seçmelisiniz. İş yerindeki cihazlarınıza yaptıracaksanız hafta sonlarını her gün kullanıyorsanız, bakım ve onarım için akşam saatlerini seçebilirsiniz. Böylelikle işleriniz aksamayacaktır.

 

Devamı

Bilgisayar bakımı neden önemlidir?

Artık hayatımızın vazgeçilmez parçasıdır bilgisayarlar. Hemen hemen tüm işlerimizi bilgisayar üzerinden yaparız. Bizler için sadece işlem sağlayıcı değil aynı zamanda bir kayıt deposu, bir müzik kutusu, bir sinema arşividirler. Peki, bizim için bu denli öneme sahip bilgisayarlarımızı kullanırken ne denli önem veriyoruz? Bu konuda bilinçlenmiş küçük bir azınlığın dışında toplumumuzun büyük bir kesimi ne yazık ki ilgisiz. Sadece bozulduğunu düşündüğü anlarda teknik servislerin yolunu tutmaktalar. Bilgisayar bakımı neden önemlidir? Cevabı aslında örneklemelerle kolayca bulabiliriz. Aslında elektromekanik araç gereçlerimizin tümü buna ihtiyaç duyar. Arabalarımız, cep telefonlarımız.. Belli kilometrelerde araçlarımıza bakım yapar, yağını, filtrelerini kontrol ederiz. Keza cep telefonlarımızın hantallaştığını hissettiğimizde program sayısını azaltmaya çalışır, dosyaları yedekler veya format atarız. Buna benzer sebeplerden ötürü bilgisayarlarımıza da aynı özeni göstermek durumundayız.

Bilgisayar bakımı neden önemlidir sorumuza gelin bir de şu açıdan bakalım: sürekli gelişen teknolojide bilgisayar parçalarınız çağın gerisinde kalmış olabilir ve uygun parça için bir uzmanın desteğine ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ya da parçanız gelişmiş olsa da zamanla tozlanma, virüs, darbe gibi çeşitli nedenlerden dolayı kullanım dışı kalabilir. Aşırı yüklenme, voltaj dengesizliği gibi nedenlerden bilgisayarınız çökmüş olabilir. Dosyalarınızın depolanmasını daha verimli hale getirmek istiyor olabilirsiniz. Ya da çeşitli nedenlerden dolayı bilgisayarınız hantallaşmış olabilir. Her durumda olduğu gibi önceden alacağınız önlemlerle bu olumsuzlukların önüne geçebilirsiniz. Böyle durumlarla karşılaşmamanız için bilgisayar bakımında yanınızdayız.. Bilgisayarlarınızın sağlıklı bir şekilde çalışıp işlerinizi ve hayatınızı sekteye uğratmaması için bizden destek alabilirsiniz.

 

Devamı