Günümüzde gelişen ve gittikçe de gelişmekte olan teknoloji ürünlerinin iş dünyasındaki önemi oldukça büyüktür. Bugün teknolojinin hızına ayak uydurmayan büyük çaptaki firmalar bile kendi sektör ve piyasalarında güç ile itibar kaybetme riski ile karşı karşıyalar. Bu tür kurumların geride kalmalarına neden olan en önemli faktör, günümüzün teknolojisini kullanmamalarıdır demek yanlış olmaz. Tabi bu şirketlerin tersini yapan, yani teknoloji hızına ayak uyduran crypto blocker) ankara bayisi gibi firmaların sayısı da çoktur.

Sürekli rakiplerinden bir adım önden giden, profesyonel ve doğru olarak gelişmiş teknolojinin antispy ürünü gibi kaliteli ürünler sunan Ankara teknoloji ürünleri bayisi, yerinde saymayan, kendinin sürekli yenileyen ve teknoloji hızına ayak uyduran firmalardan bir tanesidir.

Sophos ıntercept x advanced protection

Teknolojinin en yeni ve kaliteli ürünlerinin satış hizmetini sunan Ankara bayisi,
müşterilerin sorununa çözüm üreten, müşterileriyle beraber hareket eden ve bu hizmeti satış bayisi politikası durumuna getiren uzman satış ekibi ile büyük kurumlar ile beraber pek çok yere sophos ıntercept x advanced protection (antivirüs ve benzeri ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor.

Bu Ankara satış bayisinin en belirgin özelliklerinden bir kaçı şöyle sıralanabilir; müşterilerinin güveni ile memnuniyeti çerçevesinde büyümek, gelişen teknolojinin sıkı bir takipçisi olmak, en kaliteli ürünleri satışa sunmak, müşterilerine ürünlerin bilgisini eksiksiz vermesi ve kaliteli hizmet politikası ile kendini gün be gün daha da geliştiriyor olmasıdır. Bundan dolayı da şuan Ankara bayisi, kısa bir sür zarfında sadece Ankara ilinde değil, Türkiye genelinde de tanınan bir satış bayisi durumdadır. Sonuç olarak Ankara satış bayisi, müşterilerine teknolojinin en gelişmiş ürünlerini hizli, güvenilir ve kaliteli bir hizmet ile satışlarına devam etmektedir.

Sophos Intercept X Nedir?

Son dönemlerde pek çok firmanın kabusu haline gelen fidye zararlı yazılımlarının kullandığı dosya ve güvenilir işlemle ile aynı anda yapılan bazı şifrelemeleri önlemeye yarayan gelişmiş bir teknoloji ürünüdür. Aynı zamanda Sophos Intercept X, firmaların bu tür sorunlarını çözümü ile zararlı yazılımı engellemesinin yanı sıra CryptoGuard dosyalarını da güvenilir eski durumuna getiriyor.